skip to Main Content
6978 297 838 info@nadaldoors.gr

Σπαστές Γκαραζόπορτες

σπαστή γκαραζόπορτα
σπαστή γκαραζόπορτα
σπαστή γκαραζόπορτα ανοικτή
Garazoporta
σπαστή γκαραζόπορτα
σπαστή γκαραζόπορτασπαστή γκαραζόπορτα ανοικτήGarazoportaσπαστή γκαραζόπορτα

Σπαστή γκαραζόπορτα

Οι σπαστές γκαραζόπορτες ανοίγουν κατακόρυφα προς τα πάνω και αναρτώνται από την οροφή προς εξοικονόμηση χώρου. Η κατασκευαστική αυτή αρχή σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως το χώρο μέσα και έξω από το γκαράζ. Επιπλέον μπορούν να τοποθετηθούν σπαστές γκαραζόπορτες σε κάθε άνοιγμα γκαράζ, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερο πλάτος διέλευσης κατά έως 14 εκατοστά σε σύγκριση με τις μονοκόμματες γκαραζόπορτες. Τα εύκαμπτα και τα ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες λάστιχα στεγανοποίησης στις τέσσερις πλευρές παρέχουν βέλτιστη στεγανοποίηση.

Τύποι Σπαστής Γκαραζόπορτα

LPU διπλού τοιχώματος

Οι πόρτες LPU διπλού τοιχώματος προσφέρουν την καλύτερη δυνατή μόνωση. Επιπλέον τα πάνελ πάχους 42 mm εξασφαλίζουν μέγιστη σταθερότητα και ευχάριστη αθόρυβη κίνηση.

LTE μονού τοιχώματος

Οι πόρτες LTE μονού τοιχώματος αποτελούν την οικονομική λύση για γκαράζ που δεν βρίσκονται σε επαφή με άλλα κτίρια και έτσι δεν χρειάζονται επιπλέον θερμομόνωση.

LTH μασίφ ξύλου

Οι πόρτες LTH από πάνελ μασίφ ξύλου ενδείκνυνται για σπίτια με πλά ξύλινα στοιχεία ή στοιχεία προσόψεων.

Λόγοι για να επιλέξετε τις σπαστές γκαραζόπορτες μας

Αρμονικο αισθητικό αποτέλεσμα

Ίδιες αποστάσεις ραμποτέ και αόρατες ενώσεις των πάνελ σε πόρτες ραμποτέ. Οι γκαραζόπορτες μας διακρίνονται για τον ομοιόμορφο διαχωρισμό ραμποτέ. Τα πάνελ είναι τόσο τέλεια διαμορφωμένα, που οι ενώσεις είναι σχεδόν αόρατες σε κλειστή κατάσταση!

Επιφάνειες Decograin με εμφάνιση πιστή στο πρωτότυπο υλικό

Η ανθεκτική στην ακτινοβολία UV επίστρωση πλαστικής μεμβράνης στην εξωτερική πλευρά των χαλύβδινων πάνελ χαρίζει μια πιστή, φυσική εμφάνιση ξύλου ή μια πολυτελή ανθρακί μεταλλική όψη. Χάρη στην ειδική προστασία επιφάνειας, τα 6 χρώματα Decograin διατηρούνται αναλλοίωτα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Βέλτιστη μακροχρόνια προστασία

Η ανθεκτική πλαστική βάση κάσας ύψους 4 εκατοστών περικλείει την κάσα στα σημεία με κίνδυνο οξείδωσης και την προστατεύει μακροπρόθεσμα από ενδεχόμενη διάβρωση. Σε αντίθεση με τις λύσεις του ανταγωνισμού, η προστασία είναι εξασφαλισμένη ακόμη και υπό συνθήκες παραμένουσας υγρασίας. Μαζί με το λάστιχο στεγανοποίησης κάτω μέρους της πόρτας η βάση κάσας δημιουργεί και οπτικά ένα πετυχημένο κλείσιμο.

Αποτελεσματική θερμομόνωση

Πάντα όταν το γκαράζ και το σπίτι συνδέονται απευθείας μεταξύ τους συνιστάται μια καλά μονωμένη γκαραζόπορτα. Το μαύρο πλαστικό προφίλ, που συναρμολογείται εύκολα στην κάσα της πόρτας, φροντίζει για το θερμικό διαχωρισμό της κάσας και του τοίχου και βελτιώνει την μόνωση κατά έως 15.5%* Η προαιρετική σύνδεση κάσας διατίθεται για όλες τις σπαστές γκαραζόπορτες.

*Σε σπαστή γκαραζόπορτα διπλού τοιχώματος LPU μεγέθους 5000×2125 mm

Ασφάλεια

Οι σπαστές γκαραζόπορτες με αυτοματισμό είναι απαραβίαστες. Οι απρόσκλητοι επισκέπτες δεν έχουν καμιά ελπίδα. Όταν η γκαραζόπορτα είναι κλειστή, η αρπάγη κλειδώνει αμέσως αυτόματα και ερμητικά στον οδηγό του μηχανισμού, κάνοντας την παραβίαση με λοστό αδύνατη. Αυτή η κατοχυρωμένη ασφάλιση πόρτας λειτουργεί καθαρά μηχανικά και συνεπώς παραμένει ενεργή ακόμα και σε διακοπές ρεύματος, σε αντίθεση με τους μηχανισμούς κίνησης του ανταγωνισμού.

Ασύρματο σύστημα BiSecur με πιστοποιημένη ασφάλεια

Το αμφίδρομο και ιδιαίτερα ασφαλές κρυπτογραφημένο ασύρματο σύστημα BiSecure για μηχανισμούς κίνησης γκαραζόπορτων και αυλόπορτων αποτελεί τεχνολογία του μέλλοντος για τον άνετο και ασφαλή χειρισμό.Κανένας ξένος δεν μπορεί να αντιγράψει το σήμα σας. Ελεγμένη και πιστοποιημένη από τους ειδικούς σε θέματα ασφαλείας του πανεπιστημίου Ruhr του Bochum είναι ασφαλές όσο και το online-banking.

Χρήσιμη λειτουργία εύρεσης θέσης της πόρτας

Δεν χρειάζεται να βγαίνετε έξω υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες προκειμένου να δείτε αν η γκαραζόπορτα σας είναι κλειστή. Με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου αναγνωρίζεται από το χρώμα μόνο της λυχνίας LED αν η γκαραζόπορτα σας είναι κλειστή. Αν θέλετε με ακόμα ένα πάτημα του πλήκτρου η γκαραζόπορτα κλείνει. Μπορείτε ακόμα να ελέγχετε την πόρτα σας μέσω του κινητού τηλεφώνου ή tablet σας

Πολύχρωμη ποικιλία

Ανεξάρτητα από το αρχιτεκτονικό ύφος της κατασκευής στην οποία θέλετε να ενσωματώσετε την σπαστή γκαραζόπορτα, θα βρείτε σίγουρα μια επιλογή που ταιριάζει στο σπίτι σας. Οι χαλύβδινες σπαστές γκαραζόπορτες διατίθενται σε 15 βασικά χρώματα χωρίς διαφορά στην τιμή, σε περίπου 200 χρώματα RAL και σε 6 χρώματα της σειράς Decograin. Για να απολαμβάνετε την νέα σας γκαραζόπορτα για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι επιφάνειες της φέρουν ανθεκτική προστασία κατά της σκουριάς. Οι γκαραζόπορτες από μασίφ ξύλο διατίθενται σε 2 ςίδη ξύλου με προστατευτικό βερνίκι εμποτισμού σε 8 διαφορετικές χρωματικές επιλογές για άριστη προσαρμογή στο σπίτι σας.

Αισθητική, Διακριτικότητα, Ασφάλεια & Ευκολότερη Πρόσβαση

Αν στο γκαράζ σας δεν υπάρχει δεύτερη είσοδος, μπορείτε, σε περίπτωση ανάγκης, να ανοίγετε την αυτόματη γκαραζόπορτα μέσω ενός κομψού πόμολου ή μια ειδική κλειδαριά έκτακτης ανάγκης. Με την πόρτα μέσα στη γκαραζόπορτα έχετε γρήγορη και άμεση πρόσβαση σε όλα τα αντικείμενα μέσα στο γκαράζ σας (μηχανές, ποδήλατα ή καρότσια. Με μειωμένο κίνδυνο να σκοντάψει κάποιος λόγω του χαμηλού προφίλ των 5mm.

Back To Top